Monday 25 May 2020

Ilmaisia pelejä viikko 22

Viikkokatsaus tarjouksiin


Koska kesä ja lomat lähestyvät on asiallista katsoa mitä pelejä on alennuksessa tai jopa ilmaisena.
Epic Storessa megamyynti parhaimmillaan 75% alennuksella aikavälillä 14.5-11.6. Steamin  lmaisista tarjouksista voi mainita PAC-MAN Championship Editionin 2,5 eur ja Rakuen 3,3 eur. Peleistä joita seuraa innokkaasti oma kulttinsa voi mainita DayZ on myös -40% alennuksessa ja visuaalinovelli Clannad -55%. Humble Bundlessa kevätmyynti on tarjouksineen päättymässä tänään klo 20.00, mutta osa julkaisijoista (Paradox, Private Division, ) jatkavat suurilla tarjouksilla. Mielenkiintosiia paketteja ovat Humble Indie Bundle 21. Good Old Games sivustolta kannattaa huomioida viikonlopputarjoukset, mm. Witcher 3 -70% ja suomalainen Noita -20%.




Useissa palveluissa saatavilla


Crying Suns Demo



Yksi demo mikä kannatta mainita on useammasta palvelusta löytyvä reaaliaikaisen avaruusstrategian demoversio. Peli yhdistelee FTL ja Dune 2 peliä. Pelissä on vahva juoni ja roguelike-peleistä on otettu proseduraalinen universumin generointi, joten melkein mitä vaan voi tulla vastaan. Demo on saatavilla myös GOG ja Steam-kautta.



Epic Store



Civilization VI (-28.5 asti)



Civilization VI on strategiapelien aatelia, äärimmäisen episteminen ja laadukas peli joka kannattaa hankkia joka perheeseen.





Steam


10 Second Ninja X (28.5)



Hyvin haastava 2d tasohyppely tarjoaa nopeaa pelaamista ja arcade-taistelua kapteeni Suurparran robottiarmeijaa vastaan. Pelaaminen ei myöskään lopu ihan heti koska peli sisältää noin sata tasoa. Pientä harmitusta ehkä aiheuttaa se että seinien kautta ei voi hyppiä ja se että peli odottaa pikselintarkkaa hyppyä. Vaikka peli on PEGI 7 voi se olla ehkä vaikea liian nuorille. ESRB: Teen. PEGI 7.





Showdown bandit (-2.6 asti)


Henkiinherännyt nukke yrittää paeta TV-studiolta. Peli on tyyliltään episodimainen kauhu/hiippailu/seikkailu ja menee hyvin nopeasti hyvin synkäksi. Jotkut sivut väittävät peliä PEGI 12-peliksi, mutta en voinut varmistaa tätä. Kanadalainen julkaisija ei ole käyttänyt maan ikärajoja. Kauhuefektien kanssa tämä on vähän hilkulla. Painajaisbensaa pelissä on ihan tarpeeksi. 


Humble Bundle


Useita tarjouksia ja pari peliä myös 100% alennuksessa. Deployment ja Whale Rock Bundle -95%, Hacker Evolution Duality -90%, Timelock VR -93%, Journey of a Roach -90%,Noise -90%, Deponia-pelit -90%, Witcher Enhanced Edition ja Witcher 2 -95%. Tarjouksia on liikaa mainittavaksi, eli jos on peleistä puutetta kannattaa täältäkin selailla.


Influent 




Kielenopiskelupeli, jonka ilmaisessa paketissa tulee Ranska, Italia ja Korea. Peliin voi hankkia kielipaketteja. Peli perustuu asioiden tutkimiseen omassa asunnossa ja mielleyhtymien kautta vieraskielisten sanojen muistamiseen. Influent on hyvä esimerkki pelimäisestä oppimisesta.

No comments:

Post a Comment