Friday 1 May 2020

No Time (Early Access)

Paluu tulevaisuuteen

1984 kaksi keksijää työskenteli aikamatkustuslaitteen kanssa - tämä laite mahdollisti käyttäjän siirtymiseen mihin tahansa päivään tulevaisuudessa tai menneisyydestä. Tietenkin
aikakoneeksi valittiin DMC Delorean-tyyppinen auto ja aikasiirtymä tapahtuu ajamalla 80 mailia tunnissa. Tuntematon taho kuitenkin hyökkäsi tukikohtaan ja juniori-tiedemies pakeni aikakoneen kanssa. Tulevaisuudessa juniori voi päivittää auton jopa lentämään.

Kuulostaako tutulta? Ilmeisesti hyvin suora ideakopiointi ei ole millään tavalla
laitonta, mutta No Time on peli jota on odotettu kuin täysikuuta

Pelin tiedot

Pelin nimi: No Time v. 0.36 Pelin julkaisija/kehittäjä: Lost Days Studio
Alustat: Windows Pelin tyyppi: Indie seikkailu, simulaattori, manageripeli
Ikäraja(t): -
Arvostelijat:
Rami
Kuvat&linkit:
Gameplay-traileri

Mitä peliharrastaja ajattelisi pelistä


No Time on yhden miehen kehittämä Early Access-peli eli vielä vahvasti kehityksen alla. Tällä hetkellä valmiina on kolmas kappale, mutta suurin osa ominaisuuksista on jo ruuvattu peliin. Päähenkilö joutuu ansaitsemaan rahaa tekemällä töitä toimimalla pikaruokaketjussa ja sepän apulaisena. 

Aikahyppy!

Päähenkilömme matkustelee ajassa edes takaisin käyttäen plutoniumilla toimivaa deloreania.
Onneksi tätä saa vähittäiskaupoista vuonna 2014, ja tuona ajankohtana voi auton päivittää myös lentävään malliin (vähän niinkuin siinä yhdessä 1980-luvun elokuvassa... )Peli antaa mahdollisuuden matkustella ajassa vapaasti, mutta jos pääjuonta haluaa seurata on tehtävät suoritettava prikulleen oikeana ajankohtana.




Aikaparadokseilta ei voi välttyä. Kummia rupeaa tapahtumaan jos pelaaja erehtyy esittelemään tulevaisuuden tekniikkaa menneisyydessä, esimerkiksi ajamaan saluunan eteen ydinkäyttöisellä autolla.Päähenkilön perässä on joukko aika-agentteja jotka teleporttaavat paikalle ammuskelemaan sädepyssyillä. Ilmeisesti nämä tyypit eivät välitä siitä että sotkettu aikajana menee vielä sotkuisemmaksi.


Villissä lännessä voi tehdä mm. töitä

Bugeja on vielä runsaasti ja ainakin versionumerosta päätellen peliä saa odottaa jonkin aikaa. Ilmeisesti peli oli harrastusprojekti, joka päätyi astetta vakavammaksi ja 2019 Steam Early Access-ohjelmaan.  Pelistä on tätä kirjoittaessa on valmiina kaksi ensimmäistä kappaletta ja bugeja löytyy, joten kannattanee vielä odotella ennen kuin pelin hankkii.




Aikaisemmasta versiosta on ladattavissa vuosiin 1795, 1984 ja 2014 rajoitettu demo: https://gamejolt.com/games/no_time/380799

No comments:

Post a Comment